Головна Новини На Тернопільщині грабіжники винесли сейф, де діти зберігали 20 гривень та іграшки

На Тернопільщині грабіжники винесли сейф, де діти зберігали 20 гривень та іграшки

У Тернополі двоє зловмисників проникли до квартири, відтиснувши пластикове вікно. Викрали сейф та фотоапарат.  Про пограбування квартири в Тернополі правоохоронців повідомив родич власника.

Він розповів, що навідався зранку до квартири дядька і помітив, що речі в помешканні розкидані, зникли сейф та фотоапарт. Як повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області, зловмисники проникли до квартири, відтиснувши пластикове вікно, пише 20 хвилин

Відкрити металеву скриньку лиходії не встигли – їх затримали правоохоронці. Зловмисники вже давали свідчення у поліцейському відділі, як до правоохоронців звернувся родич потерпілого і заявив про крадіжку. З опису викрадених речей правоохоронці збагнули – крадії вже в них, їх було затримано вночі, коли ті несли сейф та сумку з фотоапаратом і не змогли пояснити, звідки у них ці речі.

Господар квартири, який перервав свій відпочинок та приїхав відімкнути вкрадений сейф, продемонстрував його вміст: 20 гривень та дитячі іграшки. Металевим ящиком користувалися його діти і складали туди свої «скарби». Раніше судимим за майнові злочини 41-річному та 28-річному тернополянам оголошено підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 3 статті 185 ККУ. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.