Головна Новини На Тернопільщині голова однієї з РДА захворів на коронавірус

На Тернопільщині голова однієї з РДА захворів на коронавірус

На Тернопільщині в голоди однієї із РДА тест на коронавірус показав позитивний результат.

“Кожного дня ми чуємо новини про нових хворих на COVID-19. Так як я в своїй роботі маю багато щоденних контактів, вирішив зробити тест на COVID-19, щоб не ризикувати та запобігти поширенню вірусу. Вчора отримав результати тесту ПЛР. На жаль результат позитивний, тому самоізолююся до повного одужання. Усі контактні особи також перебувають на самоізоляції. Зараз мій стан задовільний. Тому продовжую працювати, але уже в віддаленому режимі з дому. Буду інформувати про розвиток подій.

Працівники райдержадміністрації пройшли тестування ПЛР та чекають результатів, а Козівською районною санітарно-епідеміологічною станцією проведена дезінфекція приміщення РДА.

Друзі, епідситуація в районі ускладнюється. Щодня ми спостерігаємо за темпами зростання показників захворювання на коронавірус як у Зборівському районі зокрема, так і в Тернопільській області в цілому. Новий нікому не зрозумілий вірус оголосив нам війну. Ви маєте розуміти: тільки засоби захисту допоможуть. Маска носиться не для того, щоби захистити себе від вірусу, а для того, аби захистити інших, якщо у вас вірус,- відзначив Сергій Рудяк, голова Зборівської РДА”. 

Джерело