Головна Новини На Тернопільщині в оренду можна взяти “рибні місця”

На Тернопільщині в оренду можна взяти “рибні місця”

На конкурсі, який відбудеться 20 вересня 2016 року, Регіональне відділення ФДМУ по Тернопільській області пропонує оцінити два об’єкти у Тернополі та два об’єкти у Кременецькому районі. Мета проведення оцінки усіх об’єктів – визначення ринкової вартості майна для розрахунку орендної плати.

У Тернополі для оцінки пропонуються – частина приміщень ремонтно-механічної майстерні площею 49,9 кв. м (вул. Текстильна, 30а, м. Тернопіль), що перебуває на балансі Тернопільського обласного управління водних ресурсів, та частина даху будівлі гуртожитку площею 33,0 кв.м, фасаду будівлі площею 10,0 кв.м та площадки площею 27,0 кв.м (вул. Я. Стецька, 25а, м. Тернопіль), що перебуває на балансі Державного професійно-технічного навчального закладу «Тернопільське вище професійне училище сфери послуг та туризму».

У Кременецькому районі Тернопільської області для оцінки пропонуються – гідротехнічні споруди ставка (с. Горинка) площею 7,4174 га, що не увійшли до статутного капіталу КСП Агрофірма Явір, але передані на баланс СТОВ “Ранок, та приміщення їдальні (вул. Молодіжна, 1, с. Білокриниця) загальною площею 54,06 кв.м, що перебуває на балансі Кременецького лісотехнічного коледжу.

Останній день прийому конкурсної документації – 13 вересня 2016 року. Документація приймається за адресою: м. Тернопіль, вул. Танцорова, 11, каб. 604. Телефон для довідок – 52-66-85. Детальніша інформація – у газеті „Відомості приватизації” № 71 від 05 вересня 2016 року.