Головна Новини На Тернопільщині військовий автомобіль збив учня

На Тернопільщині військовий автомобіль збив учня

З закритою травмою живота, розривом селезінки та численними переломами госпіталізували до Теребовлянської лікарні неповнолітнього жителя села Тютьків. Хлопця збив військовий автомобіль.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 4 жовтня близько 9:40. На місце аварії виїхала слідчо-оперативна група та група швидкого реагування. У ході огляду стало відомо, що пішохода збив на перехресті доріг Струсів-Дарахів водій спеціалізованого броньованого автомобіля.

За попередньою інформацією, військовослужбовець Національної гвардії Івано-Франківська, керуючи службовим автомобілем “Козак”, рухався у колоні із п’яти військових автівок дорогоюІвано-Франківськ-Бучач-Тернопіль.

Порушуючи правила дорожнього руху та перетинаючи суцільну смугу, він почав обганяти вантажівку “КамАз”. Проте не впорався з керуванням та зачепив бокову частину причепу вантажівки.

В результаті “Козак” занесло, розвернуло та викинуло на протилежне узбіччя. При цьому військовий автомобіль збив пішохода – учня одинадцятого класу.

Подія внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 частина 1 ККУ – порушення правил дорожнього руху. Слідчі повідомили про ДТП Збройні сили України та військову прокуратуру.

Триває слідство.