Головна Новини На Тернопільщині військова казарма відповідатиме стандартам НАТО

На Тернопільщині військова казарма відповідатиме стандартам НАТО

У військовій частині в Теребовлі повним ходом ідуть ремонтні роботи. З їх темпами в черговий раз ознайомився голова районної державної адміністрації Юрій Ништа. Він відвідав контрольно-пропускний пункт (КПП), де уже вставлено енергозберігаючі вікна, замінено електропроводку, оббито стару штукатурку для нанесення нової, здійснено підготовчі роботи для укладання підлоги.
У казармі, де також побував очільник району, здійснено перепланування із загальної на куприкового типу за стандартами НАТО. Зокрема цей тип житла для військових передбачає проживання в одній кімнаті лише 3-4 військовослужбовців особового складу. Окрім того, у казармі уже проведено внутрішні штукатурні роботи, підготовчі роботи для укладання підлоги. На даний час відновлюється фасад казарми – проводиться його утеплення та оздоблювальні роботи, про це повідомила прес–служба Теребовлянської райдержадміністрації.


«Проект з казармено-житлового фонду у Теребовлі продуманий до деталей. Він відповідатиме усім стандартам НАТО. Маємо надію, що тут доволі комфортно розмістяться усі, хто нестиме службу у теребовлянській військовій частині», – наголосив Юрій Ништа.


Перебуваючи з візитом у військовому містечку, голова райдержадміністрації також поцікавився у військових як ідуть роботи із загородження території. Як вияснилось для остаточного завершення робіт ще є додаткова потреба у матеріалах. Оскільки зобов’язання із загородження території частини взяла на себе районна державна адміністрація, керівник РДА пообіцяв військовим найближчим часом доставити їм сітку та натяжний дріт.