Головна Новини На Тернопільщині від отруєння грибами померла п’ятикласниця

На Тернопільщині від отруєння грибами померла п’ятикласниця

П’ятикласниця Стусівської школи-інтернату на Тернопільщині померла у реанімації від отруєння грибами. Про це повідомили в навчальному закладі.

“Ще вчора ми радо повідомляли на шкільному сайті про успіхи на ЗНО, а сьогодні зранку довідались про страшну новину – у лікарні Тернополя померла наша п’ятикласниця Марічка Череватенко. Хоча дівчинка прибула до нашого закладу лише цього року, зразу влилася у шкільний колектив. Усі запам’ятали її дуже привітною, світлою дитиною. Такий собі промінчик сонця, що дарує своє тепло усім довкола. І дівчинка усім розповідала, що їй дуже подобається у новому колективі. 24 вересня Марічка виступала на шкільній сцені разом з іншими дівчатками, виконуючи фінальну пісню на загальношкільних батьківських зборах, а вже зранку потрапила до лікарні через отруєння грибами, котрими вечеряла сім’я вдома…

Віддаючи останню шану цій дитині, оголошуємо до кінця тижня жалобу, відміняючи заплановані урочистості. Висловлюємо глибокі співчуття родині учениці. Молимось, щоб Всевишній дав їм сили нести цей хрест. Дякуємо усім небайдужим, які долучилися до збору коштів для сім’ї нашої Марічки. Нехай її душа буде щасливою біля Господа!”- повідомили педагоги.