Головна Новини На Тернопільщині відзначили кращих працівників спортивної галузі та тренерів

На Тернопільщині відзначили кращих працівників спортивної галузі та тренерів

Напередодні свята фізкультурників та тренерів, яке традиційно в країні відзначається у другу суботу вересня, в області відмітили кращих працівників галузі. Зокрема, подяки та грамоти отримали близько 70 тренерів та працівників спорту.
З професійним святом привітали їх заступник голови Тернопільської ОДА Юрій Юрик, заступник голови Тернопільської обласної ради Любомир Крупа та начальник управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Віктор Мацикур.
З нагоди свята, працівникам спортивної галузі та тренерам побажали міцного здоров’я, оптимізму та віри в свою працю та в талант вихованців. «Ми живемо в непростий для країни та людей час, але спорт дає нам всім фізичний гарт та характер, що дозволить подолати будь-які труднощі», – зауважив Віктор Мацикур.
Приєднуючись до привітань, заступник голови облдержадміністрації Юрій Юрик наголосив, що країна за останні роки повертається до спорту: галузь фінансується, а відтак відновлюється та розвивається спортивна інфраструктура. Й цього року 10% фінансування з коштів Державного фонду регіонального розвитку передбачили на реалізацію об’єктів спортивної інфраструктури. А це означає, що діти області тепер матимуть змогу займатися спортом якісно та в належних умовах.
«Ми тішимося не лише спортивними здобутками наших краян, а й вітаємо спортсменів, тренерів, вчителів фізкультури, працівників галузі фізичної культури та спорту та всіх громадян нашої держави, які прагнуть вести здоровий спосіб життя. Тому бажаємо усім представникам спортивної галузі Тернопільщини подальших звершень та перемог», – підкреслив Юрій Юрик.