Головна Новини На Тернопільщині відбулось «Свято файних мрій»

На Тернопільщині відбулось «Свято файних мрій»

Багато малини, гучних пісень та українські забави – так на Тернопільщині у селі Августівка Козівського району проходило неймовірне феєричне «Свято файних мрій». Організатором дійства був агрохолдинг «МРІЯ».

За словами генерального директора агрохолдингу “МРІЯ” Саймона Чернявського, захід приурочили до святкування другої річниці  роботи ягідного кооперативу «Файна поляна». Це – перший кооператив на Козівщині. А загалом у цьому районі  діють 6 кооперативів. «Файна Поляна», «Старий млин», «Добре молоко» працюють за сприяння «Мрії». Загалом же в Україні розпочали роботу за організаційного і фінансового сприяння агрохолдингу 10 кооперативів.

– І цей процес  матиме продовження, – запевнив на святі Саймон Чернявський. –  Агрохолдинг  виступає за розвиток кооперативного руху на селі. Упродовж двох років компанія здійснює практичну допомогу зі створення і підтримки роботи кооперативів. Тепер у планах “МРІЇ” – спрямувати ще 4 мільйони гривень на розвиток кооперативного руху на Тернопільщині.

Фестивалили жителі та гості Тернопільщини з самого ранку до пізнього вечора. Весело було усім: дорослі куштували смачнючі смаколики, дегустували малину, діти – розважалися на атракціях, а молодь – після численних майстер-класів, веселилася на агро-рок-концерті під музику легендарного Los Colorados.