Головна Новини На Тернопільщині волонтери «Української команди» оголосили збір на ремонт «ЗІЛа» для ЗСУ

На Тернопільщині волонтери «Української команди» оголосили збір на ремонт «ЗІЛа» для ЗСУ

Волонтерський штаб «Українська команда» на Тернопільщині продовжує відновлювати автівки з передової, які потрапили під ворожі обстріли.

Днями волонтери завершили збір та приступили до ремонту ще двох автомобілів. Транспортні засоби допомагали військовим знищувати ворога на околицях Бахмута та Запоріжчині. Машини відновлюють для воїнів 44 окремої артилерійської бригади і одного з підрозділів 105 окремої бригади територіальної оборони ЗСУ.

Волонтерка «Української команди», дружина військовослужбовця Тетяна Комісарчук каже, від справності автівок залежить життя українських захисників та захисниць.

– Будь-яка несправність автомобіля на передовій може вартувати життя. Наша команда це добре розуміє, тому з перших днів війни взяла на себе завдання ремонтувати та купляти автівки для воїнів. Закликаю усіх долучатися до збору та поширювати інформацію. Пам’ятайте, що кожна гривня наближає нашу перемогу!  наголосила Тетяна Комісарчук.

Наразі «Українська команда» відкрила збір коштів на ремонт «ЗІЛа» для 44 окремої артилерійської бригади. Також волонтери збирають на дрон для 16 батальйону і будівельні матеріали для окопів.

Номер картки банки: 5375414101010535 (Комісарчук Тетяна);

ПриватБанк: 4149439023948924 (Комісарчук Тетяна).