Головна Новини На Тернопільщині влаштували учням проект “Міняю школу”

На Тернопільщині влаштували учням проект “Міняю школу”

У рамках експериментального проекту «Міняю школу» десятикласники шкіл Вишнівецької ОТГ спробували навчатися в новому колективі й в новій школі.

А щоб день для них був позитивним та емоційним, у Старовишнівецькій ЗОШ новоорганізований учнівський клас крім уроків брав участь у тренінгах, імпровізованих інтерв’ю, колективних творчих справах.

“Захід спрямований на те, щоб учні 10 класів шкіл громади змогли здружитися, обговорити плани на майбутнє. Педагогічні колективи закладів освіти, особливо ті, хто планує брати участь у конкурсному відборі для створення опорної школи, мають показати, що готові покращувати якість надання освітніх послуг, – прокоментувала начальник відділу освіти Вишнівецької селищної ради Марія Погранична. – Десятикласники обговорять результати проекту, напрацюють дружні поради для педагогів та батьків. Тому запрошуємо до обговорення проекту в соціальних мережах небайдужих до освіти людей. Ми відкриті до спілкування і будемо вдячні за хороші практичні поради. А ще обов’язково хочемо почути думку школярів, адже цей проект для них і заради них.”
Проект «Міняю школу» – ініціатива відділу освіти, культури, молоді та спорту Вишнівецької селищної ради, яка виникла після спілкування з учнями та вчителями шкіл громади.