Головна Новини На Тернопільщині будівельний кран висить над головами людей 7 років

На Тернопільщині будівельний кран висить над головами людей 7 років

Мешканці провулку Словацького в Кременці звернулися до керівництва міста через статтю у газеті “Діалог” з проханням прибрати будівельний кран з довжелезною стрілою котрий вже більше 7 років нависає над їх помешканнями.
Люди стверджують, що кран хитається від поривів вітру. За словами місцевих небезпека чатує не них постійно. Кременчани побоюються, що кран звалиться на будинки чи взагалі комусь на голову. Також повідомляють про те, що неприкаяну техніку облюбували діти для своїх розваг та часто видираються на стрілу ризикуючи життям.

Варто зазначити, що консервація будівництва в Кременці взагалі складна тема.
Вже давно очікуємо лиха від недобудованих споруд Кременецької райлікарні, та банку неподалік ЗОШ №5, підіймалось питання й прогулянок неповнолітніх по території «Загодзерно». Аналогічна ситуація і з приватними забудовами по всьому місту.
А всі заходи котрі здійснюють правовласники цих небезпечних будівель – вимагають в батьків не допускати проникнення на територію забудов (в кращому разі). Нажаль відповідальні особи начисто забувають, що консервація будівництв та недопущення сторонніх людей на територію це саме їх обов’язок.