Головна Новини На Тернопільщині батько з сином влаштували погром у лікарні та побили фельдшера

На Тернопільщині батько з сином влаштували погром у лікарні та побили фельдшера

бійка

На Тернопільщині батько з сином побили фельдшера райлікарні. За це їх було засуджено.
Так, 46-річний Василь та його син 25-річний Микола прийшли до лікарні через проблеми зі здоров’ям. Там вони голосно розмовляли, використовуючи нецензурні слова, повідомляє 24 канал.

Деталі інциденту

Інцидент стався 30 березня цього року. Чоловіки почали безпричинно висловлюватися в сторону відвідувачів та медичних працівників у приймальному відділенні нецензурними словами. Фельдшер попросив їх бути тихіше і не матюкатись, і тоді 25-річний Микола вдарив його кулаком у груди.

Також він штовхнув маніпуляційний стіл та розбив 5 скляних флаконів натрію хлориду. Фельдшер швидко перейшов до іншого приміщення, але його наздогнав 46-річний Василь і 10 разів вдарив кулаками по тілу.

Медик вибіг на двір, але батько з сином його наздогнали, кинули на землю та продовжили бити.

Окрім цього, за два тижні батько, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, побив водія автобуса. Тоді щодо чоловіка проводили розслідування і відправили до суду.

У підсумку обидва чоловіки беззаперечно визнали вину у хуліганстві, а їм за це оголосили умовний термін. Однак постраждалі фельдшер і водій автобуса на це погодилися.

Згодом суд визнав Василя винним та призначив йому покарання – два роки умовно. Доки рішення суду не набуде законної сили, чоловік перебуватиме під домашнім арештом.

Миколу теж визнали винним у хуліганстві, засудивши до року обмеження волі. У підсумку він отримав рік умовно. Чоловік також поки перебуватиме під домашнім арештом.