Головна Новини На Тернопільщині батьки їхали просити гостей на весілля дітей і не повернулись

На Тернопільщині батьки їхали просити гостей на весілля дітей і не повернулись

Страшна трагедія трапилася 9 липня майже о 12 год. неподалік села Германівка, що на Борщівщині. Батьки їхали просити родичів на весілля дітей, котре мало відбутися цієї неділі і потрапили в ДТП. Мати загинула на місці, а батька з важкими травмами забрали в реанімацію. В поліцію це прокоментували так:

“За попередніми даними, 51- річний житель Чортківського району, керуючи автомобілем «OPEL ASTRA», на 144 км. автодороги «Тернопіль- Скалат – Гусятин – Борщів -Жванець», не впорався з керуванням, виїхав на узбіччя дороги та допустив наїзд на бетонну опору.  Внаслідок пригоди 45-річна пасажирка автомобіля від отриманих травм загинула на місці.

Водія з закритою черепною-мозковою травмою, струсом головного мозку, закритою травмою грудної клітки, переломом 6-го та 8-го ребер з права, різаними ранами потиличної ділянки зліва госпіталізовано у районну лікарню.

Транспортний засіб поміщено на спеціальний майданчик Борщівського відділення поліції. У водія взято взірець крові на вміст алкоголю. Відомості про подію внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань”.