Головна Новини На Тернопільщині батьки скаржаться на холод у школі

На Тернопільщині батьки скаржаться на холод у школі

Опалювальний сезон розпочинається. Відомо, що від сьогодні стане тепло у школах обласного центру, до того пустили тепло в медзаклади міста.  А що робиться в області?

Судячи із скарг жителів Тернопільщини тепло зовсім не всюди. Так написала жителька Бережан Марія Солтисяк кричущий пост, у якому повідомила, що у місцевій школі дуже холодно. Мовялв, до кого не звернеться, то розводять руками, кажуть, що приносили масляні радіатори. та батьки хвилюються за безпеку дітей. Адже стара школа, стара проводка і все може спалахнути в одну мить.

“Хочу запитати у Вищих в місті Бережани: від кого залежить опалення в школі??? В приміщеннях, де сидять діти НАБАГАТО холодніше ніж у ваших (Вищекеруючих) приймальнях! Сьогоднішнє вияснення, чому в класах холодно, мало схему “піди туда, не знаю куда”:!
1.Дзвінок до директорки школи, відповідь: немаю дров, ті, що маю, з фарбою, позабиває комини, а як принесете свої (дрова), то вам запалять!! Ще не опалювальний сезон. (Гройсман по телебаченні певне тільки до мене звертався: коли протягом трьох днів вночі менше 8 градусів, не чекати на епідемію, а палити, в Києві – опалюються!)
2.Зустріч з керівником міськвно, відповідь: вчора дали розпорядження пропалити (чи то усне, яке не спрацювало, чи то письмове, яке не довели директорці?).
3. Двінок до голови, відповідь: знаємо, вирішуємо!
А тепер запитання: коли буде тепло в класах??
P.S. Від себе: я розумію складну ситуацію в країні, на державу всі всьо валять, входжу в положення, при словах “батьки допоможемо” стараюсь бути активною, але дещо переходить межі: ремонт в класах – батьки, вікна – батьки, туалетний папір – батьки, нова програма, зошити – батьки, туалет – батьки, миюче для прибиральниці – батьки, відро трісло – батьки. Вихід є – принести дуйки, масляні радіатори, і не чекати не державу, але боюсь, що той малий корпус зі старою проводкою згорить ще скоріше, ніж я доїду додому????
В принципі, я не конфліктна, але коли зачіпають за живе, то вибачайте!!!!
“, – написала жінка.