Головна Новини На Тернопільщині батьки за сина-розбишаку вимушені були відшкодувати місту 20 тисяч гривень

На Тернопільщині батьки за сина-розбишаку вимушені були відшкодувати місту 20 тисяч гривень

З 2 на 3 березня у чортківському парку ім. І.Франка невідомі зруйнували фонтан. Камера відеоспостереження зафіксувала трьох хлопців, які проходили повз споруду. Один з них заліз на фонтан, конструкція не витримала і тріснула. Юнак впав на землю. Знайти винуватця вдалося завдяки відео і розголосу в соціальних мережах.

Поліціанти встановили, двоє із хлопців – жителі сусіднього селища, а головний винуватець родом зі Старокостянтинова, що на Хмельниччині. Після розмови із міським головою, депутатами та членами виконкому хлопець щиро розкаявся у скоєному та попросив вибачення. Враховуючи юний вік порушника, а також його бажання пов’язати життя із військовою справою, домовились, що буде відшкодовано лише вартість завданих збитків. Після отримання коштів керівництво КП «Парковий культурно-спортивний комплекс» пообіцяло звернеться у поліцію із заявою, що не має претензій до хлопця.

Весь фонтанний комплекс обійшовся місту в 190 тисяч – це труби, насоси, матеріали, робота, підведення води. Мама хлопця шукала в інтернеті вартість схожих фонтанів. Самі чаші вартують орієнтовно 11500 грн, ще близько 10 тисяч – монтаж. У підсумку зійшлись на сумі у 20 тисяч. У четвер, 7 березня, на рахунок КП «Парковий культурно-спортивний комплекс» прийшов переказ у розмірі 20 тисяч гривень. Пише Медіатор з посиланням на прес-службу Чортківської міської ради.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=RxzqxmMstno&w=560&h=315]