Головна Новини На Тернопільщині бабусь і дідусів навчали користуватись Інтернетом (Фото)

На Тернопільщині бабусь і дідусів навчали користуватись Інтернетом (Фото)

3, 4, 5 жовтня 2017 року у с. Підгайчики Теребовлянської громади, в рамках проекту «Залучи бабусю он-лайн», відбувся другий тренінг з комп’ютерної грамотності «Активний користувач за три дні», який провів територіальний центр надання соціальних послуг Теребовлянської міської ради. Протягом цих днів у приміщенні центру культури і дозвілля люди старшого віку продовжили навчання комп’ютерної грамотності. Учасники цього тренінгу закріпили попередні знання та навчилися користуватися електронною поштою та соцмережею «Фейсбук». Також учасники тренінгу мали можливість зареєструватися та навчитися користуватися банківською послугою Приват24.

Привітати учасників тренінгу з успішним завершенням навчання прийшли заступник міського голови Колісник Людмила Миколаївна та в.о директора територіального центру надання соціальних послуг Трусь Леся Михайлівна. Про згадку проведеного тренінгу літнім людям були вручені сертифікати.

Даний проект ініційовано ГО “ВСАД IT-бабусі” та успішно впроваджується в партнерстві з іншими громадськими організаціями з Івано-Франківської, Вінницької, Київської та Чернігівської областей за фінансової підтримки “Internews Network” та ГО “Internews Ukraine”, пише Твоє Місто Теребовля