Головна Новини На Тернопільщині автомобіль з двома чоловіками пішов під воду (фото)

На Тернопільщині автомобіль з двома чоловіками пішов під воду (фото)

22 січня о 02:45 до рятувальників надійшло повідомлення про те, що на місцевому ставі, що у селі Теклівка Гусятинського району, під воду провалився автомобіль, в якому перебувало двоє осіб.

За отриманою інформацією, чоловіки, 1970 та 1986 років народження, заради розваги виїхали на поверхню замерзлої водойми та провалилися під кригу. Авто з людьми за лічені хвилини зникло у крижаній воді. Одному з чоловіків вдалось вибратись з транспортного засобу та дістатися берега, інший врятуватись не зміг. Оскільки в темну пору доби заборонено проводити пошуково-водолазні роботи, тому прийнято рішення, на ранок 22 січня до проведення робіт з підйому транспортного засобу та тіла потерпілого залучити працівників рятувально-водолазної станції м.Гусятин, водолазів відділення водолазно-рятувальних робіт аварійно-рятувального загону та особовий склад Гусятинського районного відділу Управління ДСНС України у Тернопільській області.

Всього на місці події працює 8 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки. Координує проведення робіт перший заступник начальника Управління Ігор Паук.