Головна Новини На тернопільській ковзанці травмувалася дитина: мати звинувачує працівників у недбальстві

На тернопільській ковзанці травмувалася дитина: мати звинувачує працівників у недбальстві

Кілька днів тому у центрі Тернополі на ковзанці впала і травмувалася дитина. Мама, котра на той момент теж перебувала з нею на ковзанці наробила чималого галасу. Очевидці події викликали швидку, дівчинку відвезли в травмпункт. Мама стверджує, що в дитини струс головного мозку та пише про те, що працівники ковзанки не надали потрібної допомоги. Відеосюжет ІНТБ.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=EBHv9ehgQx4&w=560&h=315]

Однак Тарас Ковальчук, директор тернопільського туристично-інформаційного центру, переконаний, що працівники ковзанки зробили усе, що могли.

“По ситуації на ковзанці з мамою і дитиною. Вчора зустрілись з мамою, продивились відео. Нажаль на відео не видно моменту самого падіння. але видно дії персоналу та стан дитини після. На першому відео вона у свідомості тримається за охоронця який її виносить на руках з ковзанки. На другому відео на 15 хв видно як дитина встала і присідає та нормально себе почуває.
З перших постів про непритомність, я хибно подумав, що дитина вдарилась головою, хоча персонал з самого початку казав, що вона сіла на попу. Втрата свідомості це струс мозгу, якщо з попою то – спиного мозгу! Діагнозу та висновків лікарів мама не надала! Лише сказали що лікарь обстежив і відпустив до дому. Но якщо людина двічі непритомніла після падіння на попу, її як мінімум на 24 години мали б госпіталізувати. На відео видно що персонал був і надавав допомогу.
Міша старший по ковзанці був на місці, біля дитини. У нього 8 років досвіду роботи на ковзанках. Він відразу підійшов до дитини, але мама не давала доступу. Також дитина на місці почувала себе добре і хотіла продовжити катання, но мама настояла на госпіталізії. Також на ковзанці було 4 людей працівників та ще 4 людей, які бачили ситуацію, жоден не підтвердив, що дитини непритомніла.
Єдине за що прошу вибачення у недостовірності, швидку викликала жіночка на вулиці, а не мама.
Наша зустрічі закінчилась тим, що мама всерівно настоює, що персонал допомоги не надавав, швидка заїхати не може, дитина непритомніла.
Цим хотів би підбити підсумки цієї роздутої ситуації.
Дякую Святослав Журовський за оперативне надавання відео. Але дуже довго заливалось в ФБ.
Ситуації бувають різні, але точно не треба їх роздувати, а критично і тверезо вирішувати”, – прокоментував цю ситуація Тарас Ковальчук у ФБ.

Відео можна переглянути тут.