Головна Новини На Теребовлянщині такі дороги, що перевізники відмовляються возити людей

На Теребовлянщині такі дороги, що перевізники відмовляються возити людей

Голова РДА Юрій Ништа провів робочу нараду з питання автобусних перевезень до віддалених куточків району. Участь в обговоренні взяли заступник голови РДА Андрій Кундрат, приватний перевізник Володимир Тимчак та голова Золотниківської сільської ради Данило Бугай.
Суть проблеми полягала у відмові перевізника заїжджати до сіл Котузів та Гвардійськ, аргументуючи це через вкрай поганим станом дорожнього покриття.
«Жителі найвіддаленіших населених пунктів повинні мати вільне сполучення із районним центром, – зауважив голова РДА Юрій Ништа. – Особисті потреби – не єдине, що їх сюди приводить. Тут знаходиться багато державних установ, до яких люди, практично, не мають змоги дістатись. Органи місцевого самоврядування мають вирішити питання щодо комфортного переїзду людей».
У підсумку наради було вирішено найближчим часом провести ремонт доріг у напрямку Кутузова та Гвардійського для комфортного переїзду пасажирів, а також затвердити постійний рейс до цих сіл.
Зазначимо, що до відмови перевізника автобусні рейси з Теребовлі до сіл Котузів та Гвардійськ здійснювались 3 рази в тиждень.