Головна Новини На Теребовлянщині реалізують 30 інфраструктурних проектів

На Теребовлянщині реалізують 30 інфраструктурних проектів

Станом на 1 серпня загалом до Міністерства регіонального розвитку, будівництва та розвитку ЖКГ надійшло вже 936 проектних заявок від 151 об’єднаної територіальної громади на інфраструктурні проекти, які будуть реалізовані за рахунок державної субвенції. Загальна сума реалізації поданих проектів становить близько 805 млн грн (~80 % розміру субвенції).

Зокрема, затвердженими є 5 проектів Теребовлянської громади. Це «Капітальний ремонт вулиці Ю.Миколаєнко в м.Теребовля», «Капітальний ремонт вулиці Грушевського в м.Теребовля», «Капітальний ремонт будівлі дитячо-юнацької спортивної школи: заміна віконних блоків, опорядження фасадів», «Капітальний ремонт будівлі Теребовлянського центру позашкільної роботи дітей і юнацтва (підсилення фундаментів, заміна віконних і дверних блоків, опорядження приміщень) в м.Теребовля», «Розширення бази комунального підприємства «Теребовля» для надання якісних житлово-комунальних послуг мешканцям територіальної громади».

У Золотниківській громаді затверджено 13 проектів. Ще 4 – на доопрацюванні. Згідно проектів відбуватиметься закупівля транспортних засобів для місцевого комунального господарства, реконструкція фасадів та дахів будинків (школи, ДНЗ),  закупівля пожежно-рятувального оснащення для місцевої пожежно-рятувальної команди, реконструкція частини адмінбудинку під поліцейську станцію, реконструкція котелень ДНЗ.

У Микулинецькій громаді затверджено 3 проекти: “Капітальний ремонт водопровідної мережі в смт.Микулинці”,  “Капітальний ремонт покрівлі даху Ладичинської ЗОШ І-ІІ ст”, “Капітальний ремонт покрівлі даху Заздрістської школи”.

У Іванівській громаді найближчим часом реалізовуватимуться 5 проектів: “Заміна і капітальний ремонт даху школи в с. Сороцьке”, “Заміна і капітальний ремонт даху школи с.Ілавче”, “Реконструкція колишньої лазні під адмінбудинок”, “Капітальний ремонт дороги в селі Глещава”, “Встановлення твердопаливного котла у Глещавецькій ЗОШ”.