Головна Новини На Теребовлянщині оголосили “Тривогу”

На Теребовлянщині оголосили “Тривогу”

На Тернопільщині тривають командно-штабні навчання. На Теребовлянщині, зокрема, 14 червня 2017 року в рамках проведення командно-штабних навчань о 06:03 год отримано сигналу “Учбова тривога”.
Згідно «Схеми оповіщення особового складу», через засоби зв’язку було повідомлено всіх працівників Теребовлянського РВ Управління ДСНС України у Тернопільській області, котрі у нормативний час прибули до місця збору, одягнуті в спеціальну польову форму, маючи з собою засоби індивідуального захисту органів дихання, а також укомплектовані «тривожні валізи».
«Подібні заходи не лише дають можливість перевірити ефективність схеми оповіщення та реагування у разі виникнення надзвичайної ситуації, вони сприяють постійній готовності працівників до виконання дій за призначенням та позитивно впливають на підтримання високої боєздатності пожежно-рятувальних підрозділів», – так вважає перший заступник голови РДА Володимир Довгань, який взяв участь у командно-штабних навчаннях.


Також в рамках проведення КШН здійснено заходи, пов’язані із переведенням органів управління та цивільного захисту територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту та її районних ланок у вищі ступені готовності.