Головна Новини На скандальну будову біля церкви на вулиці Орлика анулювали всі дозволи

На скандальну будову біля церкви на вулиці Орлика анулювали всі дозволи

Lv4w-uzsQ1oВ середу, 8 квітня о 19.00 відбулися збори мешканців вул. Орлика з приводу незаконних дій забудовника ПП “Матла”.

«Сьогодні попри холод і передсвяткові клопоти відбулися збори мешканців вулиці Орлика, на яких присутні були поінформовані про сутичку між активістами вулиці та власником скандальновідомої фірми п. Матлою, який будує дешеве житло за великі кошти. На зборах мешканцям продемонстрували документ про відміну виконкомом дозволів на будівнитцво (відміну містобудівних умов та обмежень). Також цю інофрмацію підтвердила представниця управління архітекури і кадастру м. Тернополя. На запитання, чи залищається чинним дозвіл на підготовчі роботи, вона відповіла, що всупереч думці п. Матли, цей документ також анульований, оскільки скасовані містобудівні умови та обмеження» – повідомили активісти.

Люди помітили, що всупереч забороні зводити багатоповерхівку позаду храму святих Володимира та Ольги на вулиці Орлика, забудовник намагається відновити там будівельні роботи.

Мешканці будинків оголосили про проведення пікету 16 квітня з 8 години ранку біля міської ради і тепер очікують відповіді.