Головна Новини На «Свято файних мрій» приїде LOS COLORADOS

На «Свято файних мрій» приїде LOS COLORADOS

Агрохолдинг «Мрія» влаштовує свято для всієї родини. Масштабне гастро-музичне дійство об’єднає любителів малини, хорошої музики та розваг. «Свято файних мрій» сколихне с. Августівку Козівського району уже 17 вересня.

Захід приурочений до святкування другого року роботи ягідного кооперативу «Файна поляна», який створений за підтримки Агрохолдингу «МРІЯ». Саме тому місце проведення обрали не випадково. Гості заходу зможуть безкоштовно поласувати малиною, а також взяти участь у екскурсіях на полях Компанії.

Ми вирішили влаштувати сімейне свято, на яке б хотів потрапити і дорослий і малий, – розповідає директор Благодійного фонду Агрохолдингу «МРІЯ» Василь Мартюк. – Два роки успішної роботи ягідного кооперативу «Файна поляна» стали чудовим приводом для цього, адже ми також хотіли якось по-особливому відзначити успіх одного з перших кооперативів, який отримав підтримку від Компанії. Ідея заходу – це перш за все відпочинок душі та тіла для всіх гостей! А також ми хочемо показати, що агрофестиваль це свято, яке варте уваги.

Захід передбачає розваги для всієї родини. Загалом програма включає у себе ярмарок народних умільців та майстер-класи ремесел (гончарство, ковальство та ін.), виставка сільгосптехніки. Бажаючих поласувати народною кухнею – «МРІЯ» пригощає! Діткам – веселі розваги: атракціони, конкурси, анімацію, а також зоокуточок і кінні прогулянки.
На святі звучатимуть виступи місцевих фольклорних колективів, а запалить фестиваль агро-рок-концерт від легендарного гурту LOS COLORADOS.