Головна Новини  На «Пташку» накинулись хейтери через її поїздки за кордон

 На «Пташку» накинулись хейтери через її поїздки за кордон

На тернопільську «Пташку» накинулись хейтери через її поїздки за кордон В мережі «Інстаграм» захисниця «Азовсталі» Катерина Поліщук з Тернопілля наткнулася на незадоволені коментарі коментаторів, які розкритикували її за те, що вона «занадто часто» їздить за межі країни, пишуть Тернополяни

Втім, “Пташка” не забарилася з відповіддю і різко відповіла хейтерам, які дорікнули парамедикині в тому, що вона не дипломат, але їздить в дипломатичні поїздки.

Так, вона зауважила, що до початку повномасштабного вторгнення росії в Україну вона й військовою не була, як і медиком чи психологом. Однак ситуація в країні різко змінилася та довелося взяти на себе відповідальність.

«Мене запитали: “Дипломатичні поїздки? Хіба ти дипломат? Не ганьбися”. Так я і не військова, не медик, не психолог, не мотиватор, як і десятки, сотні тисяч наших хлопців, які до 24.02 (хтось до 2014) були інженерами, вчителями, електриками, водіями, виховательками, швачками, продавцями, винахідниками, артистами, бухгалтерами… Але взяли в руки зброю, мед-рюкзак, кермо евакуаційної машини, карту, рацію і пішли захищати також і тих, хто може і вчився на дипломатів, і тих, хто не вчився, але важкою щоденною працею отримують для України зброю, техніку, домагаються обміну українських військовополонених і санкцій для ворога», — сказала Катерина Поліщук.

Вона також зазначила, що із радістю займалася б домашніми справами, однак не може цього робити, коли її будинок хочуть знищити.

«Так, я не політик, медик чи військова. За освітою я — музикант. Я — жінка. Я теж охоче оберігала б домашнє вогнище. Але мій будинок руйнують… По крові — українка. По долі — воїн. На ім’я — Пташка», — відповіла хейтерам «Пташка».