Головна Новини На Протасевича невідомі викрали з автівки 90 тис грн

На Протасевича невідомі викрали з автівки 90 тис грн

злодії

З повідомленням про крадіжку до співробітників Тернопільського відділу поліції звернувся житель Тернопільського району. У нього з автомобіля викрали сумку з грошима та документами. 

Виїхавши на місце події, поліцейські з’ясували, що інцидент стався на  вулиці Протасевича в обідню пору. Потерпілий залишив автівку лише на півгодини, а коли повернувся, виявив розбите скло задніх пасажирських дверей. Із сидіння зникла спортивна сумка, в якій було майже  90 тисяч гривень.

 Правоохоронці провели першочергові слідчі дії: встановили можливих свідків та очевидців, вилучили відео з камери спостереження.  За попередніми даними, зловмисників було двоє, вони пересувалися на іномарці з іногородньою реєстрацією. Тривають заходи щодо розкриття злочину. Поліцейські застерігають автовласників від подібних крадіжок. Не залишайте в салонах гаманці, сумки, телефони, документи.

Виходячи з машини навіть ненадовго, не забувайте зачиняти вікна, двері, а усі цінні речі забирайте з собою. Паркуйтеся на стоянках з охороною, а в нічний час ставте автомобіль в гараж.