Головна Новини На Монастирищині священників просять повернутись до дистанційних служб

На Монастирищині священників просять повернутись до дистанційних служб

Ситуація з поширенням коронавірусної хвороби на Тернопільщині знову загострюється. Невтішною вона є в більшості районів області, зокрема і на Монастирищині.

Медики б’ють на сполох, просять людей одуматися, не ризикувати власними здоров’ям і життям. Просять бути більш обережними і священників. Зокрема, не розпочинати служби, поки кожен присітній у церкві не одіне маски, а ще краще – повернутися до дистанційних служб.

“Шановні друзі, земляки!Я давно не писав за коронавірус. Але ця зараза знову косить наших людей. В нас від корони майже через день помирають люди… достатньо молоді люди. Можливо, це новий, більш агресивний штам – ніхто не знає. Але факт залишається фактом – практично здорові люди згорають за тиждень- два від ковіду. Бережіть себе, не скупчуйтесь у закритих приміщеннях, міняйте маски хоча б два-три рази на день, проходьте ІФА-обстеження (один із найдоступніших і найдостовірніших методів діагностики).Велике прохання до священників, яких я всіх дуже поважаю. Не починайте служби, доки всі не вдягнуть масок, дезинфікуйте церкву, як ми це робимо в лікувальних закладах, можливо знову перейдіть на деякий час на дистанційну службу. Тільки спільними зусиллями ми вбережемо себе та своїх близьких.На фото легені коронавірусного хворого!”, – написав у соцгрупі Медицина Монастирищини Vitaliy Trishchuk