Головна Новини На межі Тернопільської та Хмельницької областей перекинувся автобус

На межі Тернопільської та Хмельницької областей перекинувся автобус

Рейсовий автобус перекинувся неподалік Волочиська – на межі Тернопільської і Хмельницької областей. Аварія сталася вранці 28 березня.

Світлини з місця аварії опублікували у телеграм-каналі Хмельницький Live. На фото видно, що перекинутий автобус знаходиться на узбіччі.

Як повідомила речниця Головного управління Нацполіції у Хмельницькій області, попередньо є постраждалі. Однак, більше інформації наразі немає, пише vsim.ua.

Очевидці, які були на той час на місці події, повідомляють, що станом на 11.00 попередньо є 20 постраждалих, серед них – діти. Із автобусу витягнули двох важкотравмованих. Одна людина без свідомості.

На автобусі є маркування перевізника. Це Flixmobility GmbH — німецька транспортна компанія. Вона спеціалізується на організації пасажирських автобусних перевезень. Автобус здійснював маршрут Одеса – Варшава.

28 березня тернопільські рятувальники брали участь у ліквідації дорожньо-транспортної пригоди, що трапилась на трасі М-30 на межі Тернопільської та Хмельницької областей.

Повідомлення про ДТП надійшло о 10:26. За інформацією заявника на об’їзній поблизу сел. Підволочиськ перевернувся автобус «Neoplan». До місця надзвичайної події негайно було направлено черговий караул 20-ї державної пожежно-рятувальної частини 3-го державного пожежно-рятувального загону (м. Підволочиськ Тернопільського району) та відділення аварійно-рятувальної частини на спеціальній аварійно-рятувальній машині. Про випадок повідомлено служби взаємодії.

До рятувальної операції були задіяні 3 од. техніки та 15 чол. особового складу. Окрім підрозділів ГУ ДСНС України у Тернопільській області залучався черговий караул 9-ї державної пожежно-рятувальної частини 4-го державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Хмельницькій області, з м. Волочиськ Хмельницького району.

За попередньою інформацією, в автобусі перебували 2 водії та 25 пасажирів, з них 2 дитини. Внаслідок ДТП – травмовано 6 осіб, з них 2 врятовано нашими підрозділами.

Обставини виникнення ДТП встановлюються. Подія перебуває на контролі Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області.