Головна Новини На Майдані Перемоги таки збудують заклад громадського харчування

На Майдані Перемоги таки збудують заклад громадського харчування

Водно-оздоровчий комплекс планують облаштувати на набережній Тернопільського ставу. Його внесли до переліку інвестиційно привабливих об’єктів. Відповідне рішення прийняли під час чергового засідання виконавчого комітету міської ради 27 червня.

«На основі звернення КП «Об’єднання парків культури і відпочинку Тернополя» до переліку інвестиційно-привабливих об’єктів вносимо ще один, – зазначив Юрій Дейнека, начальник управління стратегічного розвитку міста. Йдеться про облаштування зони рекреаційно-відпочинкового комплексу на набережній Тернопільського ставу від ФСТ «Динамо» в сторону заводу «Опілля» в парку імені Тараса Шевченка. Вона займатиме площу 9600 квадратних метрів. Планується, що це буде об’єкт водно-оздоровчого комплексу.».

Якщо для втілення цієї ідеї тільки шукатимуть інвестора, то по іншому об’єкту вже затвердили результати конкурсу з вибору інвестора для будівництва, реконструкції, реставрації тощо об’єктів житлового та нежитлового призначення, незавершеного будівництва, інженерно-транспортної інфраструктури міста. Йдеться про будівництво закладу громадського харчування з розвиненою інфраструктурою та організацією обслуговування клієнтів на автомобілях на Майдані Перемоги. Займатиметься будівництвом товариство «Зодіак-люкс».