Головна Новини На Кременеччині через перепад напруги у людей згоріла побутова техніка

На Кременеччині через перепад напруги у людей згоріла побутова техніка

Як повідомила у соцмережах Люба Середюк у селі Хотівка, що на Кременеччині в останні дні червня були неймовірні перепади напруги. Через це у жителів села згоріло чимало дорогої побутової техніка. Жінка каже, що вони звернулися в адміністрацію РЕМу, де їм повідомили, що вони нічого не доведуть і ніхто їх збитки не компенсує.

“28 червня і 30 червня 2018 року у с. Хотівка Кременецького р-н в кожного жителя села згоріли всі побутові прибори (комп’ютери, телевізори,холодильники і т.д, повистрілювали лампочки) причина пошкодження техніки перепад напруги (120-370 Вт) Три дні ми дзвонили в наш Кременецький РЕМ, але ніхто нам не відповів. Дізнавшись номер телефону Денисюка В., який працює в РЕМ, я повідомила ситуацію. Він сказав, що зателефонує до диспетчера і бригада виїде на місце події. Після дзвінка зразу же відключили лінію. За пів години бригада вже була у с. Хотівка біля трансформатора. Доступу не було, оскільки він був оброслий деревами і кущами, які знаходились під дією струму. Бригада відкривши трансформатор побачила, що там не все ОК….. Провода і лампи були пошкодженні……. Прошу не залишити це без уваги…. Хто буде відшкодовувати наші втрати???????? Чому звернувшись в адміністрацію, РЕМ, нам кажуть, що ми нічого не доведемо. Чи потрібно щоб згоріли домівки і постраждали люди, щоб щось почали робити?!!!???? Адже від цього ніхто не застрахований, і ніхто незнає коли це станеться наступного разу. Слава Богу, що обійшлося без жертв, адже на той момент були діти в домівках і користувались приладами…………. Підтримаймо один одного. Не залишайте це без наказано………” – написала у відчаї жінка.

У коментарях люди підтримують постраждалих та розповідають свої неприємні історії.

О, і в мене таке було кілька років назад згорів комп’ютер, тюнер, котел на опалення і до сьогоднішнього дня ніхто за ремонт техніки невідшкодував. Прикро. Може ви щось добєтеся. Удачі“, – написала Анжеліка.

Це саме в Почаєві, вже кілька днів слідкуєм за напругою, також боїмось, в сусідів також в когось стіралка накрилася, в когось гідрофор. В нашій державі ніхто нічого не може доказати, вищих немає“, – розповідає Маша Сироїд.