Головна Новини На Кременеччині син ножем погрожував матері 

На Кременеччині син ножем погрожував матері 

Поліцейські встановлюють місцеперебування чоловіка, який погрожував матері фізичною розправою. Заява про конфлікт та погрози надійшла на лінію “102” 2 травня. Жителька Кременця повідомила, що наприкінці квітня у будинок увірвався її син та погрожував ножем. Після конфлікту він втік.

У ході перевірки стало відомо, що дебошир уже неодноразово притягувався до відповідальності за домашнє насильство щодо доньки, матері та колишньої дружини. Проте це його не спинило. В результаті  правопорушень 12 квітня суд прийняв рішення про встановлення обмежувального припису стосовно  чоловіка строком на шість місяців. 

Порушнику заборонено перебувати в місці спільного з матір’ю проживання, наближатися до її будинку на відстань менш як 300 метрів, вести листування чи телефонувати.  Сорокадев’ятирічний чоловік спеціальні заходи щодо протидії домашньому насильству, а саме – обмежувальний припис, порушив.

Працівники поліції даний факт внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань згідно ч.1 ст.129 (Погроза вбивством)та ст.390-1 (Невиконання обмежувальних заходів, обмежувальних приписів або непроходження програми для кривдників) Кримінального кодексу. Триває досудове розслідування.