Головна Новини На дорогах Тернопільщини працює снігоприбиральна техніка

На дорогах Тернопільщини працює снігоприбиральна техніка

Служба автомобільних доріг у Тернопільській області інформує водіїв, про погіршення погодніх умов до кінця доби 7 лютого та про роботу снігоприбиральної техніки на автошляхах.

До уваги водіїв, на державних автошляхах працює снігоприбиральна техніка

Неділя на Тернопільщині почалася інтенсивним снігом. Сніговий покрив зростає на 1 см за годину. Опади супроводжуються вітром, подекуди 15-20м/с.

О 4 ранку техніка підрядних організацій виїхала на мережу автошляхів загального користування. На відео можна побачити роботу підрядної організації на дорозі М-12 Стрий – Тернопіль –Кропивницький – Знам’янка.

Станом на зараз проїзд дорогами загального користування державного значення Тернопільської області забезпечений. Покриття мокре, триває очищення покриття від снігової каші та посипання окремих ділянок територіальних доріг.Залучено 157 працівників та 134 механізми.

Ліквідація наслідків негоди продовжується.

Звертаємо увагу водіїв, що у Службі автомобільних доріг у Тернопільській області цілодобово працює диспетчер, котрого учасники дорожнього руху можуть повідомити, якщо з ними щось трапилось у дорозі +38 (0352) 52 41 50.

Перечекати негоду можна на спеціальних майданчиках вздовж державних доріг. Вони нанесені на Google мапу: http://bit.ly/2WsAaZe

За прогнозами синоптиків ближче до ночі снігопад посилиться. Попереджуємо, у випадку значного погіршення погодних умов є ймовірність введення обмеження руху на державних дорогах. Про це рішення буде повідомлено окремо. Слідкуйте за оновленнями новин на нашій сторінці.