Головна Новини На Гусятинщині уві сні помер спортсмен

На Гусятинщині уві сні помер спортсмен

Страшна звістка сколихнула спортивну громадськість Тернопільщини. 21 лютого помер гравець футбольної команди «Колос» (Ст. Нижбірок, Гусятинського району) та футзальної – «Мрія Агрохолдинг» (Тернопіль), багаторазовий призер обласних і районних змагань із настільного тенісу, 26-річний Іван Голич.

Як розповів двоюрідний брат померлого Петро Іванків, трагедія сталася ввечері 21 лютого в селі Старий Нижбірок у помешканні, де постійно проживав Іван Голич. Близько десятої години Іван поставив мобільний на зарядку, приліг подивитися телевізор і… заснув. За попередньою версією слідчих, замкнув зарядний пристрій чи переноска. Чадний газ заповнив кімнату і від нього молодий чоловік помер. На той час родина Івана була вдома, однак всі знаходилися в іншій кімнаті і ніхто не побачив загоряння та не прийшов на допомогу. А коли зайшли до кімнати Івана, було вже занадто пізно.

Іван Голич закінчив Заліщицький аграрний коледж, після якого в 2014-15 рр. працював у Тернопільській філії «Інституту охорони ґрунтів України». Через низьку зарплату покинув роботу і з батьком їздив до Польщі на заробітки, де працював на будові.

Джерело: Тижневик “Номер один”