Головна Новини На Гусятинщині судитимуть осіб, які продавали фальсифікований алкоголь

На Гусятинщині судитимуть осіб, які продавали фальсифікований алкоголь

Повідомлено про підозру групі осіб, які займались виготовленням та збутом фальсифікованих алкогольних напоїв

Слідчим управлінням Головного управління ДФС у Тернопільській області повідомлено про підозру двом жителям Гусятинського району, які діючи за попередньою змовою, впродовж 2019 року організували незаконне виготовлення та збут спирту та алкогольних напоїв.

В ході досудового розслідування, яке проводилось під процесуальним керівництвом Тернопільської обласної прокуратури, встановлено, що ними організовано діяльність декількох підпільних цехів по виготовленню спирту та алкогольних напоїв зі спиртовмісної рідини на території смт. Гусятин Тернопільської області.

Обладнання для виробництва спирту, виготовлене одним із фігурантів кримінального провадження, дозволяло в умовах підпільного цеху отримувати контрафактну продукцію, у якій об’ємна частка спирту становила 90-95 відсотків.Реалізація незаконно виготовленого спирту та алкогольних напоїв здійснювалась через власний торговий об’єкт.

Працівниками податкової міліції під час обшуків виявлено та вилучено 12 «установок», що забезпечували виготовлення спирту шляхом ректифікації, понад 2000 літрів незаконного виготовленого спирту та алкогольних напоїв, значну кількість сировини, тютюнові вироби та транспортний засіб, який використовувався у протиправній діяльності. На вилучені цінності рішенням суду накладено арешт.