Головна Новини На вулиці міста з мітлами і граблями вийшло більше двох з половиною...

На вулиці міста з мітлами і граблями вийшло більше двох з половиною тисяч тернополян

4 по 6 квітня у Тернополі тривала друга загальноміська толока, участь у якій взяло більше 2500 тисяч осіб. Лише у парку «Загребелля» територію від сміття прибирало тисяча тернополян, а обсяг зібраного там сміття вивезли чотирма «КАМАЗами».

Зі слів начальник управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Олега Соколовського, під час толоки були прибрані не лише території парків, а ще й зелених зон та придорожніх зелених смуг. Зокрема було проведено роботи з очищення зелених зон між вул. Слівенською та вул. Малишка, між вул. Винниченка та Будного, між вул. Текстильною та вул. Фабричною, між вул. Текстильною і Морозенка, вулиці Микулинецька, Текстильна, Юності, Стуса, Бродівська, Транспортна, Тарнавського, Поліська, Протасевича, Лесі Українки, М.Кривоноса, Коновальця, Вербицького, Л. Курбаса, В. Великого, 15 Квітня, Морозенка, проспекти Злуки та С.Бандери, бульвар Петлюри, П. Куліша, Д.Галицького та парків міста.

У ці дні у гідропарку «Топільче» була висаджена алея «Файне місто». Також проводилися роботи з очищення територій міських кладовищ на вул. Микулинецькій та біля с.Підгороднє.