Головна Новини На восьмому місяці вагітності у неї виявили рак: історія дивовижної жінки з...

На восьмому місяці вагітності у неї виявили рак: історія дивовижної жінки з Тернопільщини

beauty girl cry

Вона почула страшний діагноз на восьмому місяці вагітності. Рак поділив її життя на до і після. Вона пережила кілька хіміотерапій та операцію. В новому випуску реаліті «Ти-красива» – історія Галини Бахматюк – жінки, яка подолала рак і нині готова розповісти про свій шлях.

Розповісти перш за все для розуміння, аби суспільство не відверталося від таких людей, аби кожен зрозумів, що рак це не вирок. Галина Бахматюк виховує двох дітей. Сім років тому її життя поділилося на до і після. Перебуваючи на восьмому місяці вагітності вже готуючись до народження синочка, вона почула страшний діагноз – рак. Спочатку лікарі про це їй не говорили прямо. Проте згодом Галина почитавши в інтернеті про свій діагноз зрозуміла: відтепер її життя кардинально змінилося. В той момент лікарі прийняли рішення про терміновий кесарив розтин. В жінки народився синочок. Галину після родів забрали в онкологічну лікарню, а маленького Сашка в дитячу обласну лікарню. Жінка з болем і сльозами на очах згадує той період. «Мені так хотілося пригорнути синочка до себе, поцілувати його, але зробити цього я не могла, бо перебувала в онкології, тоді було надзвичайно важко», – каже героїня реаліті «Ти красива» Галина Бахматюк. Далі Галина пройшла кілька хіміотрепій. Пригадує той момент як лікар попередила, що «Можуть полізти коси». В той момент жінка не зрозуміла про що йде мова. Вона вирішувала свої справи в Бережанах, зробила собі коротку стрижку, прийшла додому, відправила свою донечку у школу, помила голову і…. і змила все волосся.

«Коли моя донечка прийшла зі школи додому, вона побачила вже зовсім іншу маму, що вона тоді відчувала і пережила? Це був жах», – каже героїня реаліті «Ти красива» Галина Бахматюк.

Відтоді Галина не знімала косинки з голови, навіть лягала спати у хустині, аби ніхто не побачив. Після кількох хіміотерапій пухлина зменшилась. Галина дуже зраділа, бо була переконана що операцію робити не треба. Проте уникнути оперативного втручання не вдалось. На операцію вона теж йшла у косинці. Після операції вона повернулася до маленького синочка додому, не шкодувала себе і доглядала за дитиною. Сьогодні вже пройшло сім років з того часу, їй вдалося пережити рак і вона готова розповідати свою історію. Розповідати перш за все для розуміння, аби суспільство не відверталося від таких людей, аби кожен зрозумів, що рак це не вирок. «Я заповнила анкету на участь в реаліті «Ти-красива». Зробила це сюрпризом для своїх рідних», – каже героїня Галина.