Головна Новини На Великдень до Тернополя завітали діти з Донецької області (Фото)

На Великдень до Тернополя завітали діти з Донецької області (Фото)

Тернопільщина вкотре приймає гостей зі Східної України. Цього разу святкувати Великдень до нашого краю прибуло 150 дітей з Донеччини. Вони перебуватимуть на Тернопільщині до кінця квітня.

Гостювання дітей зі Східної України передбачене проектом «Схід і Захід разом», – каже начальник управління сім’ї та молоді Тернопільської облдержадміністрації Ігор Чорний. Хлопці та дівчата проживатимуть у родинах з різних районів нашої області, пише ЗЗ.

«Приїхали діти із Мангушського та Волноваського районів. У період перебування на Тернопільщині вони проживатимуть у сім’ях Бучацького, Збаразького, Зборівського, Заліщицького, Козівського, Кременецького, Лановецького та Монастириського районів. Під час перебування на Тернопільщині діти візьмуть участь у школах писанкарства в кожному із районів, побувають на екскурсіях, відвідають замки та інші культурні, історичні місця нашої області. Також запланована екскурсія Тернополем, вона відбудеться 29 квітня. Програма перебування дітей з Донеччини досить насичена, сподіваємося, їм буде цікаво».

Додамо, проект «Схід і захід разом» реалізовують на Тернопільщині кілька років поспіль. Діти зі східних областей України відвідують наш регіон на Різдвяні та Великодні свята.

Софія Романська