Головна Новини На аукціоні можна купити гітару гурту С.К.А.Й. з афтографами і допомогти АТО

На аукціоні можна купити гітару гурту С.К.А.Й. з афтографами і допомогти АТО

У мережі фейсбук на сторінці Логістичного складу допомоги бійцям АТО м. Тернопіль стартує безпрецедентний благодійний аукціон.

Всім відомо, що у 1998 році в Тернополі був заснований фестиваль рок-музики “Висадка”. Колись даний фестиваль був однією із найгучніших музичних подій на західній Україні. Молодь отримувала задоволення від енергійних виконавців, музикантів, яскравих виступів, якісного звуку та позитивної атмосфери.

10 років тому, на одному із таких фестивалів, відбувся аукціон від тернопільского рок-гурту С.К.А.Й, де в боротьбі за гітару, з підписами учасників гурту Олега Собчука (вокал) та Юрія Мозіля (клавішник), перемогу отримав тернополянин Василь Стецюк.

Тепер, коли вже промайнуло десятиліття, до нас на склад Логістичного центра допомоги бійцям АТО завітав Василь Стецюк із пропозицією зробити для гітари повторний, але вже благодійний аукціон, де виручені кошти підуть на допомогу воїнам АТО.

Гітара потребує часткового ремонта та налаштування.

Враховуючи той факт, що тепер наш місцевий рок-гурт “С.К.А.Й.” вже здобув всеукраїнську популярність, а також має безліч прихильників закордоном, то можемо сміливо розпочинати зі стартової ставки – 2 000 гривень.

Зацікавило? Що потрібно зробити:
1. У коментарях під дописом зробіть свою ставку.
2. Кожна наступна платня – необмежена, але не менше 100 гривень від стартової, або кожної наступної після стартової.
3. Виграє остання найбільша поставлена ставка під лотом перед закінченням аукціона о 12:00 год 24 серпня.