Головна Новини На автодорозі Львів-Тернопіль нетверезий водій вїхав у рейсовий автобус

На автодорозі Львів-Тернопіль нетверезий водій вїхав у рейсовий автобус

19 серпня 2018 року  на автодорозі Львів-Тернопіль, зокрема біля села Підгородне (Золочівського району на Львівщині), сталася ДТП за участю легкового авто марки “Mercedes-Benz” та автобуса.

Водія легкового авто поліцейські перевірили на вміст алкоголю. Драгер показав 2,60 проміле.

Як розповіли “Золочів.нет” пасажири автобуса, вони їхали автобусом “Херсон – Варшава” і виїхала іномарка та почала рухатися в сторону автобуса, водій автобуса зрозумів, що зіткнення буде і почав викручувати кермо. Також хлопці розповідають, що одній із пасажирок автобуса наклали шину і забрали у лікарню.

Як повідомив, “Золочів.нет” заступник начальника слідчого відділу Золочівського відділу поліції майор Юрій Яворський, внаслідок ДТП є потерпілі із Мерседеса та із автобуса, яких ушпиталили у Золочівську центральну районну лікарню. По обставинах ДТП проводять огляд місця події для встановлення причин. Станом на 16 год 49 хв. Юрій Яворський нам уточнив, що пасажир Мерседеса із дуже важкими травмами у реанімаційному відділенні Золочівської ЦРЛ.

“Я водій даного автобуса, їхав у напрямку Львова. З другорядної дороги виїхав водій Мерседеса, який не дав мені перевагу в русі. Водій був п’яний, ну в нетверезому стані – 2,6 проміле. Це все є зафіксовано на Драгер, не знаю, водія забрали у швидку. ” – розповів водій автобуса, пан Тарас.

Будьте обережні на автошляхах!

Станом на 11 год. 20 серпня 2018 року заступник начальника слідчого відділу Золочівського відділу поліції майор Юрій Яворський “Золочів.нет”  повідомив, що пасажир авто “Mercedes-Benz” мешканець м. Золочів 1979 року народження помер у лікарні.