Головна Новини Начальнику районного МРЕВ світить конфіскація майна

Начальнику районного МРЕВ світить конфіскація майна

habarФакт вимагання та отримання неправомірної вигоди задокументували  22 квітня, оперативники Тернопільського обласного управління міліції спільно з працівниками прокуратури.

Керівник одного з районних відділень центру надання послуг, пов’язаних з використанням автотранспортних засобів, взяв гроші за вирішення питань, які входять до його компетенції.

Під час отримання хабара посадовця затримали оперативники. Слідчі прокуратури внесли дану подію в єдиний реєстр досудових розслідувань за статтею 368 частина 3 ККУ – прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою, вчинене службовою особою, яка займає відповідальне становище.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, зі спеціальною конфіскацією та з конфіскацією майна.

Начальник обласного управління міліції Олександр Богомол запевняє, що міліція продовжує очищати свої ряди від корупціонерів, хабарників та тих, хто зловживає службовим становищем.

Розслідування даного кримінального провадження проводитиме прокуратура області