Головна Новини Наталка Діденко розповіла про “сюрпризи” від погоди на завтра

Наталка Діденко розповіла про “сюрпризи” від погоди на завтра

Центральні області, Сумщина, Чернігівщина, Харківщина, Південь (але не південний схід) – короткочасні дощі, грози, місцями сильні зливи, град та шквалисте посилення вітру.
Захід може передихнути – без істотних опадів, лише подекуди локальних трохи дощів.
Луганщина, Донеччина, більшість Запоріжжя – сухо, сонячно, спекотно.
Житомирщина – без істотних опадів. Київщина – місцями локальні дощі, гроза, 50/50.
Ввечері в суботу на Вінниччині, у південних районах Кіровоградської області, в Криму, на Одещині та частині Миколаївщини – сильні зливи та шквали.
Температура повітря 16 червня найнижча на Заході – +23+27 градусів. Загалом +25+30 градусів. На Півдні та Сході +28+34 градуси.
Що в неділю з погодою?
Температура повітря +25+30 градусів. +30+34 підуть з південного сходу.
Опади.
На Заході, у Житомирській, Київській, Чернігівській, Вінницькій, Черкаській областях, районах Кропивницького, на Одещині та в Криму – грозові дощі, ймовірні локально зливи, град та шквалисте посилення вітру.
На Сході, у Сумській області, на Полтавщині, в районах Дніпра, на Миколаївщині, Херсонщині та Запоріжжі – переважно без опадів.
У Києві у суботу переважатиме сонце, ймовірність локальних періодичних грозових дощів десь 40-50 відсотків. У неділю в столиці ймовірність дощів збільшиться. Температура повітря вихідними в Києві +27, +28 градусів.
Не ставайте під час сильної зливи чи грози під старими або самотніми деревами – це може бути небезпечно, краще піти, намокнути, ніж за секунду потрапити у біду.
Будьте обережними і уважними до себе й до тих, хто поруч.
Червень вже наполовину – за нами. Хай друга його половина буде хорошою і багатою на ягоди, кабачки, повні банки з варенням, спокійні будні і потрібну кожному погоду,
написала синоптик у ФБ