Головна Новини Народний депутат просить Міністерство допомогти тернопільському ветсанзаводу

Народний депутат просить Міністерство допомогти тернопільському ветсанзаводу

Проблема із ветсанзаводом у Тернопільському районі набрала неабиякого ажіотажу. Перш за все, від цього потерпають жителі регіону. Тому народний депутат із Тернопільщини Тарас Юрик вкотре написав депутатське звернення  Міністерству аграрної політики України, про це політик повідомив на своїй сторінці у ФБ.

У зверненні Тарас Юрик написав: “Прошу вас: У максимально короткі строки здійснити виділення для Тернопільської філії ДП “Укрветсанзавод”  коштів за програмою “Заходи по боротьбі з шкідниками та хворобами сільськогосподарських рослин, запобігання розповсюдженню збудників інфекційних хвороб тварин…” Окрім цього у зверненні йшлося й про те, щоб зобов’язати ветсанзавод виготовити проектну документацію щодо реконструкції його Тернопільської  філії. А ще ініціювати перед Кабінетом міністрів виділення коштів із Державного фонду регіонального розвитку або розробити програму залучення приватних інвестицій.

У відповідь на пост у соцмережі голова Тернопільської державної адміністрації Степан Барна подякував народному депутату за підтримку та запросив на засідання техногенно-екологічної комісії.

“Дякую за підтримку, в понеділок запрошуємо на засідання техногенно-екологічної комісії з питання ситуації яка склалась довкола філії ДП”Укрветсанзавод” в с.Острів”, – написав голова ОДА