Головна Новини Наркоман крав з тернопільського торгового центру пожежні рукави

Наркоман крав з тернопільського торгового центру пожежні рукави

Крадіжку пожежних рукавів з торгово-розважального центру в Тернополі інкримінують місцеві поліцейські чоловікові, 1982 року народження. Злодію вдалося лише за тиждень викрасти близько десяти засобів для гасіння пожеж.

Крадія затримали “на гарячому” у момент чергової спроби привласнити чуже майно. За словами слідчих, тернополянин раніше до кримінальної відповідальності не притягувався, але зловживає наркотиками. Вдень викрадав один пожежний рукав.

Робив усе не привертаючи уваги, оскільки мав при собі раніше викрадений ключ від щитка, який підходив до усіх замків з пожежним інвентарем. Впродовж декількох днів чоловік навідувався у ТРЦ, без проблем відмикав щиток, забирав рукав і виносив його у чорному пакеті.

Крадене продавав на ринку за 200-300 гривень, хоча реальна вартість одного рукава близько тисячі. Його затримали відповідно до статті 208 КПК. Чоловікові інкримінують статтю 185 частину 3 ККУ – крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до шести років. Зараз чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Правоохоронці встановлюють причетність тернополянина до схожих злочинів.