Головна Новини Нардеп з Тернопільщини привітав одну зі шкіл області із поважними ювілеєм

Нардеп з Тернопільщини привітав одну зі шкіл області із поважними ювілеєм

Депутат Верховної Ради від БПП Микола Люшняк завітав на святкування 40-річчя з дня заснування Перемилівської загальноосвітньої школи, що у Хоростківській ОТГ.
Нардеп звернувся до усього учнівського та педагогічного колективу із теплими словами вітання та з нагоди ювілею подарував сертифікат на придбання мультимедійного проектора.
– Мені сьогодні дуже приємно бути гостем на вашому святі. Школа – це друга домівка. Саме тут ти напишеш перший рядок, прочитаєш першу сторінку, наберешся знань та станеш свідомим у житті. Саме у школі є перше кохання, є перша втрата і відкрита дорога у велике майбутнє. Приємно, що половина ваших вчителів колись і сама закінчила цю школу. Приємно, що більше 10-ти % учнів, котрі навчалися у цьому навчальному закладі, отримали відзнаки. Це надзвичайно велика подяка всьому педагогічному колективу, який не покладав рук, навчав дітей, віддавав свою любов, терпіння та знання, відкрив учням свої серце і душу. Бути вчителем – одна із найбільш благородних професій. Кожен вчитель вкладає у свого учня частинку себе. Бажаю вам щастя, здоров’я та довголіття. Слава Україні! – зазначив Микола Люшняк.
Також зі щирими словами вітання та найкращими побажаннями до присутніх звернувся й директор школи Іван Казимирів, який коротко поділився досягненнями учнівського та педагогічного колективу та сердечно подякував органам місцевого самоврядування та спонсорам, котрі допомагають закладу впевнено триматися на плаву у бурхливому морі сьогодення.
– Наші учні завжди досягали успіхів не лише в освіті, а й у спорті, мистецтві тощо. Вони завжди виборювали призові місця на змаганнях, районних та обласних конкурсах, олімпіадах. І це протягом багатьох років. А запорукою цьому є сприятливий клімат в школі. Його формують не лише вчителі, а й всі небайдужі. Тому хочу сьогодні подякувати усім, хто долучається із допомогою для покращення матеріально-технічної бази закладу, батькам наших учнів, керівникам органів місцевого самоврядування, міському голові Хоростківської ОТГ та нашим народним депутатам. Щиро вітаю усіх зі святом школи, бажаю щастя, здоров’я, достатку та миру. Нехай у ваших сім’ях та родинах завжди панує любов, повага, взаєморозуміння, а дух дитинства і юності – ніколи не покидає вас,  звернувся Іван Казимирів.