Головна Новини Напилися, побилися, розгромили чужий дім: на Тернопільщині дебоширів-переселенців відправили у військомат

Напилися, побилися, розгромили чужий дім: на Тернопільщині дебоширів-переселенців відправили у військомат

З початку війни на Тернопільщину приїжджають чимало жителів інших регіонів країни, де відбуваються бойові дії. Наш край гостинно дає прихисток кожному українцю, який потребує помочі. Шкода, що поміж людей, котрі направду потребують допомоги і підтримки трапляються такі, що стає лячно. Про такий випадок повідомила на сторінці Озерянської ОТГ.

“Двоє хлопак, які нещодавно приїхали в село Осташівці, купили самогонку. Напилися і трохи одне одного побили. «Аватари» бикували і наробили шкоди в будинку, де їх поселили. Сьогодні озернянські дільничні спільно з старостою села дали їм доброї науки і відправили в райвідділок. А звідти поліцейські передали їх у Зборівський військкомат.

Маємо надію, що двоє приїжджих пройдуть хороший інструктаж у правоохоронців та у військових. А потім на передовій сумлінно та на тверезу голову виконуватимуть суспільно-корисну роботу. Чи стануть аватари хорошими воїнами піддаємо сумніву. Але точно там їм буде робота хоча б з лопатою.

Але це ще не вся історія. Продавчиню самогонки знайшли, самі ж аватари її здали. Спершу казала, що гріха не відчуває. Але з хати добре пахнуло брагою. Грівся цілий баняк свіжої закваски. По кутах хати було трохи бутлів самогону.З бабусею все добре. Попри хвилювання, з нею поводилися ввічливо, попри те, що вона заслуговує бути поруч з аватарами. Але вона пообіцяла, що горівки більше нікому-нікому не продасть. Зрештою, вона й більше самогонних апаратів не має, аби більше не робити біди”.

https://www.facebook.com/ozerna.rada/videos/700347130993813/
https://www.facebook.com/ozerna.rada/videos/3131245683869072/
https://www.facebook.com/ozerna.rada/videos/509787907227460/