Головна Новини Напередодні Великодня тернополяни зможуть придбати у крамницях освячені паски

Напередодні Великодня тернополяни зможуть придбати у крамницях освячені паски

Враховуючи карантинні вимоги щодо недопущення масового скупчення людей у Тернополі, напередодні Великодня в пекарнях міста відбулося освячення пасок, які тернополяни зможуть придбати напередодні свята.

Священнослужителі освятили великодні паски на виробництві та у цехах ТОВ «Тернопільхлібпром» (Хлібзавод №2) і пекарні «Форум» (магазин «Гарячий хліб»), що на вул. Митрополита Андрея Шептицького, 2.

«Цього року ми в незвичайних умовах святкуємо Великдень. Нам Бог дає особливі випробування, які ми всі разом повинні гідно і успішно пройти, – зазначає міський голова Сергій Надал. – Зараз ми перебуваємо у часі Страсного тижня і це хороший період подумати, наскільки не лише ми підготувалися до величного свята, але і наскільки ми подбали про тих людей, які потребують допомоги. Дякую пекарням «Форум» та «Тернопільхлібпром», які освятили  паски на своєму виробництві».

До слова, напередодні Великодня ці пекарні долучилися до благодійного проекту Тернопільської міської ради «Місто турботи» та передали частину пасок і хлібної продукції для святкових продуктових наборів, які будуть доставлені одиноким потребуючим жителям громади.

Закликаємо активних і небайдужих тернополян також приєднуватися до благодійної ініціативи «Місто турботи» та підтримати продуктами самотніх і малозабезпечених жителів громади або стати Волонтером-COVID-19.

Ви можете допомогти:

— залишивши продукти харчування та предмети особистої гігієни у спеціально відведених корзинах магазинів мережі «АТБ» та «Сільпо»;

— принести допомогу в Логістичний центр, який знаходиться в приміщенні «Палацу Кіно» (вул. І. Франка).