Головна Новини Надал призначив нового начальника управління ЖКГ

Надал призначив нового начальника управління ЖКГ

Олег Соколовський став начальником управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міської ради. Відповідне розпорядження підписав міський голова Сергій Надал. Про це він повідомив під час засідання виконавчого комітету 11 січня.

Привітавши чиновника із підвищенням, міський голова зазначив, що представляти його нікому не потрібно: людина вже багато років працює в управлінні, має відповідний досвід. Останні два місяці Олег Соколовський виконував обов’язки начальника управління, після того, як попередній керівник Микола Лесів, після снігопаду у середині листопада, подав у відставку. З словами міського голови, Олег Іванович справився із покладеними на нього обов’язками, тож тепер призначений начальником.

Керівник міста одразу озвучив новому начальнику чого чекає від нього у найближчий час. Оскільки синоптики прогнозують незабаром снігопад, то Олегу Соколовському вже до кінця дня 11 січня необхідно подати міському голові план очищення міста від снігу. Крім того, до кінця січня новий начальник має подати перелік доріг, які необхідно відремонтувати та фасадів будинків у центральній частині міста.