Головна Новини Нагута “породичався” з Порошенком щоб затягнути в Helix нових “лохів”

Нагута “породичався” з Порошенком щоб затягнути в Helix нових “лохів”

Сьогодні справа ошуканих Helix громадян набрала розголосу на всеукрахнському рівні, троє органзіторів схеми затримані та знаходяться під арештом, а лідер Дмитро Нагута перебуває вдома оскільки за гнього внесли 5 мільйонів застави.

Дмитро Нагута, який і є творцем фінансової піраміди HELIX Capital, цитуємо:

Дмитро Нагута – творець Helix, млмщик і колишній сотник МММ, має багате минуле в сфері обдурювання людей (в шахрайствах Легіон, Легіонери-МММ, Селебрити Євразія Корпорейшн – де теж обіймав високі “посади”, всі зазначені компанії закрили і залишили після себе кинутих інвесторів ), використовує легенду що дружить з племінником Порошенко (виняткова брехня і обман). Має ніки starlukas, СтарЛукас, фігурував у численних кидках інвесторів і шахрайських проектах.

«Темна» сторона Helix або сповідь будівничого піраміди

Серед своєї “пастви”, яку Дмитро Нагута обманює і збирає з довірливих кошти обіцяючи шалені відсотки прибутку – давно побутує думка, що Дмитро Нагут колишній Депутат Верховної Ради України (що є брехнею), родичем і мало не племінником Президента України – Петра Порошенка, що так само є брехнею і обманом.

У зв’язку з цим ГО АІ “Профіт” ще в 2014 році зверталося до ГУ МВС (м.Київ та Дніпропетровськ), до Прокуратури (м.Київ та Дніпропетровськ), СБУ (м.Київ та Дніпропетровськ). Також направило лист з викладенням усіх даних в Адміністрацію Президента і в Блок Порошенко – партію “Солідарність”. Однак тоді на початку розвитку піраміди це не дало ніякого результату, а він прийшов набагато пізніше, коли понад 240 тисяч вкладників кинули ці горе-бізнесмени.