Головна Новини Міський голова Тернополя пропонує вирішення проблеми ошуканих пайовиків «Набережного кварталу»

Міський голова Тернополя пропонує вирішення проблеми ошуканих пайовиків «Набережного кварталу»

Міській владі Тернополі вдалося зупинити масштабну будівельну аферу в Тернополі, яка мала всі шанси перевершити навіть сумно відому аферу забудовника Зеновія

Щепанівського. Але найголовніше є шлях вирішення проблеми обдурених тернополянам, якінамагаються отримати такі омріяні квартири.

Мова йде про відому фірму «Набережний квартал» та 48 пайовиків, які свого часу купилися на обіцянки придбання дешевого житла на вулиці Микулинецькій. Тепер на місті «будівництва» забиті лише палі і жодних будівельних робіт не проводять. Сама фірма не має ніяких дозвільних документів на будівництво. Відтак пайовики “Набережного кварталу” опинилися в патовій ситуації: гроші віддали забудовнику, квартир немає, будівництво не ведеться.

Однак в ситуацію втрутився міський голова Тернополя Сергій Надал. Мер повідомив, що він провів переговори з тернопільськими будівельниками, які погодилися виділити ошуканим пайовикам «Набережного кварталу» квартири, на які вони розраховували.

«Я зустрівся з представниками будівельних компаній Тернополя, які вже давно працюють у нашому місті та не мають проблем із законом. Вони погодилися виділити ошуканим пайовикам «Набережного кварталу» відповідні квартири, на які люди розраховували. На сьогодні це 48 пайовиків. Більше того, будівельники погодилися виконати мою головну умову – квартири тернополяни зможуть отримати за цінами, які їм обіцяли у «Набережному кварталі», – зазначив Сергій Надал.

Підсумовуючи, Сергій Надал закликав тернополян бути обережними під час купівлі житла, яке тільки планують зводити.

«По всій Україні відновили свою діяльність будівельні аферисти. Перед тим, як вкладати гроші, люди мають проконсультуватися з юристами, дослідити скільки компанія працює на ринку, скільки вона вже побудувала будинків. Не купуйтеся на нібито «вигідні» пропозиції аферистів – бережіть свої гроші», – закликав тернополян міський голова Сергій Надал.