Головна Новини Міліція шукає хто понівечив авто активісту Самооборони

Міліція шукає хто понівечив авто активісту Самооборони

10411791_838746922886422_696180458860771644_nІз заявою про пошкодження автомобіля звернувся у Бережанський райвідділ міліції місцевий мешканець. Він заявив, що в ніч на 24 червня невідомі облили червоною фарбою та розбили вікна його автомобіля марки “VOLKSWAGEN GOLF”, припаркований біля будинку.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили, що автівка не була обладнана сигналізацією. В салоні виявили два каменя, якими, ймовірно, вибили скло автівки.

Міліціонери, каже начальник Бережанського райвідділу Петро Процик, розшукують зловмисника, опрацьовують територію, опитують мешканців.

Правоохоронці просять очевидців телефонувати за номерами телефонів у Бережанах –2-12-45, 2-11-36 або на лінію “102″.

Інформація про подію внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 194 частина 1 ККУ – умисне знищення або пошкодження чужого майна, що заподіяло шкоду у великих розмірах.
Триває слідство.

Як повідомили в організації, упродовж довгого часу активісти із ГО “Бережанська Самооборона” неодноразово викривали факти афер, незаконного використання надр, лісів, вказували на бездіяльність місцевих правоохоронних органів, домагалися звільнення з посад чиновників у погонах.

Остання справа, до якої організація мала стосунок, була пов’язана із захистом, а також із збереженням життя та здоров’я дівчини, побиття якої було спеціально організовано з метою дискредитації місцевих активістів.

В ніч з 13 на 14 червня 2015 року було заблоковано Бережанський райвідділ міліції через підозру у незаконних діях одного із працівників Бережанського ВДАІ. Автомобіль, на якому їхав правоохоронець, був заблокований на території райвідділу. Вже тоді, а також наступного дня, з боку родичів правоохоронця лунали погрози на адресу членів “Самооборони”, – повідомляють в організації.