Головна Новини Міліція міста Тернополя працює “на трієчку”

Міліція міста Тернополя працює “на трієчку”

PM337image001Про підсумки цільової позапланової перевірки стану управлінської та оперативно-службової діяльності Тернопільського міськвідділу внутрішніх справ за чотири місяці цього року йшлося на оперативній нараді.

Зі вступним словом виступив начальник обласного управління внутрішніх справ Олександр Богомол, зазначивши, що не сумнівається в об’єктивності проведеної перевірки, тому до зауважень та пропозицій особовому складу міської міліції треба віднестися відповідально.

Відтак слово мали керівники служб обласного управління, аналізуючи роботу конкретних підрозділів міського відділу.

З початку року до міського відділу міліції надійшло понад вісім тисяч заяв та повідомлень від громадян, що на понад двадцять відсотків більше, аніж за аналогічний період минулого року. На території обслуговування міськвідділу зареєстровано два факти нанесення тяжких тілесних ушкоджень (у тому числі зі смертельним наслідком) та одне зґвалтування. Левову частку протиправних діянь становлять крадіжки – 403 та шахрайства – 125. Задокументовано 40 наркозлочинів, 34 злочини у сфері службової діяльності, 21дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими, 18 грабежів, 12 хуліганств, 9 злочинів у сфері суспільної моралі, 7 незаконних заволодінь автотранспортом, 5 розбоїв та інші.

Загалом, стан справ за всіма напрямками оперативно-службової діяльності Тернопільського міськвідділу внутрішніх справ був оцінений задовільно.

Олександр Богомол зобов’язав керівництво міськвідділу усунути виявлені недоліки та вжити заходів щодо покращання оперативно-службової діяльності, розкриття злочинів, у першу чергу, майнових, правопорушень, пов’язаних з незаконним обігом наркотиків та у сфері економіки.